Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό του Υποψήφιου για την Προεδρία της Γαλλίας Ζ.Μ. Μελανσόν

Φίλοι Έλληνες,
Γνωρίζουμε τις τρομερές θυσίες που σας επιβάλλει η τρόικα. Κανένας λαός δεν θα τις αποδεχόταν τόσο άδικες και παράλογες που είναι. Γνωρίζουμε ότι η τριτοκομματική συμμαχία που σας κυβερνά παρά τη βούλησή σας τα αποδέχεται. Το καταδικάζουμε.
Θέλω να σας πω πως ο γαλλικός λαός δεν θα συμφωνήσει ποτέ με τις αυταρχικές διαταγές που πάλι τόλμησαν να σας δώσουν ο Πρόεδρος Σαρκοζί και η φίλη του η Καγκελάριος Μέρκελ. Ούτε εγκρίνει το τελεσίγραφο που σας απεύθυνε το Eurogroup την Πέμπτη βράδυ. Ο γαλλικός λαός είναι αλληλέγγυος με τον ελληνικό. Πόσο μάλλον, γνωρίζοντας πως η τρόικα σχηματίζει παρόμοια πλάνα για όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Φίλοι και σύντροφοι, σ’αυτή τη μέρα κινητοποιήσεων, και ενώ το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ ετοιμάζονται να ψηφίσουν ενάντια τη θέλησή σας για άλλη μια φορά, θέλω να σας εκφράσω την υποστήριξή μου και τον θαυμασμό μου. Σε τόσο δύσκολες μέρες, κάνετε τόσες γενικές απεργίες και διαδηλώσεις ενώ ο καθένας στερείται τα πάντα! Το θάρρος σας είναι έμπνευση για όλους μας. Αντισταθείτε! Μην σκύβετε το κεφάλι! Συνεχίστε τον αγώνα σας! Πετάξτε έξω τους αντιπρόσωπους που σας προδίδουν! Και να θυμάστε: όλοι οι λαοί της Ευρώπης βασίζονται πάνω σας.
Προεδρικός Υποψήφιος για την Προεδρία της Γαλλίας

Ζ.Μ. Μελανσόν
Από το:
http://www.epikoinonia-arg.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=35931%3A2012-02-11-19-32-37&catid=65%3A2011-09-02-16-35-02&Itemid=30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου