Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Εργαζόμενοι Δ.Ρέντη

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
 
Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας – Ρέντη με ομόφωνη απόφασή της καλεί:
α) το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας – Ρέντη να προχωρήσουμε από κοινού στην κατάληψη όλων των χώρων δουλειάς
β) την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να προχωρήσει κλιμακώσει τον αγώνα καλώντας όλα τα μέλη της να προχωρήσουν σε καταλήψεις διαρκείας σε όλους τους δήμους και σε όλους τους χώρους δουλειάς.
Παράλληλα, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πρέπει άμεσα να συντονίσει τη δράση μας με όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται υπό καθεστώς απόλυσης (Ε.Ρ.Τ., καθηγητές, Βιομηχανία Όπλων) συγκροτώντας άμεσα ένα απεργιακό μέτωπο με στόχο την προάσπιση της δουλειάς μας και της ανατροπής της κυβέρνησης και κάθε αντεργατικής πολιτικής εξόντωσης των εργαζομένων στο βωμό των συμφερόντων του κεφάλαιου.
Η μεγαλύτερη αδυναμία μας είναι ο κατακερματισμός των δυνάμεων μας και ο περιορισμός των στόχων μας σε επιμέρους αιτήματα. Μόνο όταν αντιληφθούμε ότι πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να δώσουν τη μάχη ενωμένοι απέναντι σε ένα βάρβαρο και ανελέητο εχθρό που δεν θα σταματήσει πριν την τελική εξόντωση όλων μας, θα μπορέσουμε να περάσουμε στην αντεπίθεση αποφασιστικά. Και στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την ανατροπή τους: της κυβέρνησης, της τρόϊκας, των μνημονίων. Οι καταλήψεις μπορεί να είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο οργάνωσης στους χώρους δουλειάς και εξόρμησης στην τοπική κοινωνία. Ταυτόχρονα μπορούν να βοηθήσουν στη σύνδεση των επιμέρους κλάδων και στη γενίκευση του αγώνα και στην οργάνωση της Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας. 
 
·       ΟΧΙ στις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, τη ΦΤΩΧΕΙΑ και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!
·       ΚΑΤΩ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και η ΤΡΟΪΚΑ!
·       ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΡΑ!
·       ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
 
                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
 
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΡΤΙΝΟΣ                                   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου